Dutch Classic Yacht Regatta 2023 Startpagina

Van 26 juli tot en met 30 juli 2023 in HELLEVOETSLUIS

Verslag Kick off meeting

20-11-2016 21:46:32

Afgelopen zaterdag was het dan zover, op de driemaster bark de "Pollux" (een voormalig opleidingsschip) hebben we het startsein voor de Dutch Classic Yacht Regatta 2017 gegeven.

 

Wij danken de mensen die de voordrachten hebben gegeven, mede door hen is het een groot succes geworden. In de pauze was er weer de gelegenheid met elkaar bij te praten.

 

Omdat we het aantal aanmeldingen onderschat hadden, hebben we op het laatste moment voor een andere locatie gekozen dan aanvankelijk gepland was. Enkele mensen hebben ons "last minute" e-mail bericht met betrekking tot de locatie wijziging niet tijdig gezien en hebben even moeten zoeken.

 

We hebben zelfs al enkele aanmeldingen voor de regatta gekregen. Een van de inschrijvers was Bas Hoffmann met de Stormmeeuw. Hij is de eerste die voor de 15e keer mee zal doen, zeker een reden om dit hier even te vermelden. Ongetwijfeld is hij niet de enige, dus wie volgt?

 

Tot slot zouden we nog een korte sessie wedstrijdzeilen houden, maar die is er vanwege tijdgebrek bij ingeschoten. Wij vonden het een geslaagde middag mede door jullie aanwezigheid en hopen deze trend te kunnen voortzetten.

 

 Het bestuur van de DCYR

 

fotofoto